Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

VÁSZONKÉP KARÁCSONYRA A KEDVENC FOTÓDBÓL

VÁSZONKÉP KARÁCSONYRA A KEDVENC FOTÓDBÓL

Közeledik a karácsony, igyekezzünk megőrizni a karácsony magával ragadó hangulatát. A meghitt pillanatokhoz nem csupán a szép karácsonyfa, az ínycsiklandozó ünnepi vacsora és lágy zene járul hozzá, hanem az igazán személyes ajándékok is!

Minden szándék ellenére sokaknak nem jut ideje saját készítésű ajándékokra. Mi ebben próbálunk idén is a segítségetekre lenni! A vászonkép karácsonyra személyes, igényes ajándék, könnyedén kivitelezhető, csupán csak egy fotóra van szükség vagy több fotóra ha montázst szeretnél és egy méretre. Webáruházunkban több méret közül is választhatsz 20x20 cm-től a 60x90 cm-ig. Egyedi méret esetén is keress minket!

A vászonkép lehet megható, romantikus, vicces, rendhagyó, csak a fantázia szabhat határt. Portré, vagy a legjobb kép egy különleges eseményről, esetleg összegyűjtött közös pillanatok?
Bármi megvalósítható!

Nincs más dolgod, mint ki választani a méretet és feltölteni a képet/képeket. Rendelésed beérkezése után, azonnal ellenőrizzük a fotó minőségét és a méretarányt.
Ha nem megfelelő a vászonkép elkészítéséhez akkor azonnal felvesszük veled a kapcsolatot. Célunk hogy tökéletes ajándékot készítsünk.

Te is szeretnél karácsonyra vászonképet készíttetni?

Ismerd meg a Gravo Design csapat tevékenységét!
Látogass el webáruházunkba, a www.gravodesign.hu, ahol részletesen tájékozódhatsz és árainkkal kapcsolatban is informálódhatsz! Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 30 848 2298 vagy a hello@gravodesign.hu e-mail címen!Blog menü


A Gravo Design Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Gravo Design Csapata