Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Gravo Design

.. ahol egyedit tervezünk.
Gravo DesignEgy gyorsan fejlődő vállalkozás, amelyben első osztályú megbízható minőségű gépekkel dolgozunk, a határidők tartása miatt. Bélyegzőket készítünk, egyedi és reklámajándékokat gyártunk, akár lézergravírozással is. Sokszínű dekor, gravír, textilfelirat és design területen végezett tevékenységi körünkből fakadóan folyamatosan kutatjuk, és mi magunk is fejlesztjük a rendelkezésre álló iparági megoldásokat.Gravo Design Megrendelőink számára bemutatjuk a legújabb elérhető technológiai fejlesztéseket, ezzel is hozzájárulva Dél-Baranya vizuális- és reklám kultúrájához. Vezető szerepet töltünk be a lézergravírozás minőségi megoldásainak alkalmazásában.

Működésünk során partnerként, korrekt módon fordulunk beszállítóink, vevőink felé. Keressük az igényes szakmai kihívásokat. Kreatív, újszerű megoldásaink létrejöttét széles, szakértő partnerhálózatunk is segíti.

Vásárolt alapanyagaink, saját gyártású termékeink precízen megmunkáltak, kivétel nélkül magas minőségűek.

Elérhetők vagyunk személyesen és interneten is a vállalkozások, és a lakossági ügyfelek számára. Családias környezeteben, vevőközpontú kiszolgálással, kifogástalan szakmai hozzáállással és sokéves tapasztalattal fogadjuk megrendelőinket Velük együtt gondolkodva, partnerként, közösen hozzuk létre személyre szabott termékeinket!

Tegyél próbára minket és válaszd a Gravo Design csapatát!
Gravo Design
Több éve dolgozunk már Velük! Nagyon elégedettek vagyunk!
Mároki Önkormányzat
Szuper csapat! Rendkívül kreatív csapat, gyorsak és nagyon kedvesek! Köszönöm!
Tóth Evelin


Munkatársaink


Krizics Ferenc
Krizics Ferenc
cégvezető
Szabó Diána
Szabó Diána
grafikai tervezés
Zsebe  Ildikó
Zsebe Ildikó
ügyfélszolgálat
A Gravo Design Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Gravo Design Csapata