Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Molinó – szegve, ringlizve

Olyan reklámeszközt szeretnél ami könnyen hordozható és felszerelhető? Akkor jó helyen jársz. A molinó erre a leghatékonyabb hirdetési forma.
Kategória Termékkategóriák Molinók Molinó – szegve, ringlizve
Cikkszám NYM
Listaár 10.000 Ft
/m2
FELTÖLTÉS

Maximális méret: 300x100cm
Szélesség: cm
Magasság: cm

összesen: 10.000 Forint
db
KOSÁRBA RAKOM


Leírás

A molinó egy olyan reklámeszköz, ami napjaink leghatékonyabb hirdetési formája. Bárhol és bármikor használhatod. Rendkívül közkedvelt reklámhordozó. Könnyű, tartós, jól kezelhető és nem utolsó sorban költséghatékony.

A molinó alapanyaga szövet erősítésű PVC, ami többször felhasználható. Oldószeres nagyfelbontású nyomtatóval készítjük. A nyomtatás minősége kiváló.

Optimális megoldás kültéri és beltéri reklámokhoz. Ragasztott szegés és riglizés.

Cégünk minden esetben a megrendelt molinódat szegve és ringlizve szállítja, hogy neked már semmire ne legyen gondod. Ha viszont Te ezt nem kérnéd, kérjük írd meg nekünk megjegyzésbe, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ha eldöntötted, hogy molinót szeretnél akkor már nincs más dolgod mint méretet választani és utána FELTÖLTÉS, ha nem tudod milyen fájt tölts fel hozzá, akkor segítségként olvasd el az Anyagleadási útmutatónkat vagy vedd fel velünk a kapcsolatot.

Előnye a hordozhatóság és az egyszerű fel szerelhetőség.

Feladási és gyártási időt: 1 héten belül vállaljuk

Sürgős esetben 24 óra alatt elkészítjük. Ebben az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot.

Az árak alanyi jogon adómentesek, azaz 0% értékű ÁFA-val állítjuk ki a számlát. A honlapon látható árak bruttó árak, amelyek megegyeznek a nettó árakkal.

AZ ÁRAK NYOMDAKÉSZ GRAFIKA ESETÉN ÉRVÉNYESEK!

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Gravo Design Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Gravo Design Csapata