Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Roll-up

Kiállításon vagy rendezvényen veszel részt és nincs ötleted milyen reklámeszközt használj? A roll-up erre a legalkalmasabb, összecsukható, táskában könnyen szállítható és könnyen felállítható.
Kategória Termékkategóriák Roll-up Roll-up
Cikkszám NYR
Válassz szerkezetet:


FELTÖLTÉS

db
KOSÁRBA RAKOM


Leírás

A Roll Up szerkezetek az egyik legkedveltebb mobil reklámeszközök, beltéren használhatóak kiállításokon, standokon és egyéb rendezvényeken. Gyorsan összecsukható és könnyen szállítható. A roll-up állvány nagy méretben háttérként is használható. 

Anyaga szürkehátú PVC roll-up film, elsősorban beltéri applikációkhoz, roll-up alkalmazásokhoz ajánljuk.

A banner, nyomat a roll-up alumínium testében feltekerve helyezkedik el, így kis helyet foglal és védve van a szállítási közben esetlegesen bekövetkező sérülésektől. A nyomat cseréje műhelyünkben megvalósítható. A szerkezethez tartozó vászon hordtáskával a szállítás könnyedén megoldható.

ROLL-UP SZERKEZETEK:

85 x 200 cm: a legkedveltebb, leggyakoribb méret. 

100 x 200 cm: nagy felületű, mutatós, akár kiállítói stand, blue box vagy a sajtótájékoztatóknál a LED-fal két oldalára helyezhető. 

Ha eldöntötted, hogy roll-upot szeretnél akkor már nincs más dolgod mint méretet választani és utána FELTÖLTÉS, ha nem tudod milyen fájt tölts fel hozzá, akkor segítségként olvasd el az Anyagleadási útmutatónkat vagy vedd fel velünk a kapcsolatot.

Feladási és gyártási időt: 1 héten belül vállaljuk

Az árak alanyi jogon adómentesek, azaz 0% értékű ÁFA-val állítjuk ki a számlát. A honlapon látható árak bruttó árak, amelyek megegyeznek a nettó árakkal.

AZ ÁRAK NYOMDAKÉSZ GRAFIKA ESETÉN ÉRVÉNYESEK!

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Gravo Design Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Gravo Design Csapata