Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

VÁSZONKÉP a saját fotóidból

Ajándékot szeretnél szeretteidnek egy kedves családi képpel? Vagy a saját szobád dobnád fel egy jól sikerült fotóval? A vászonkép kiváló lehetőség erre!
Kategória Termékkategóriák Vászonképek VÁSZONKÉP a saját fotóidból
Cikkszám GRVAK
Válassz egy méretet:

Válassz egy színt:


FELTÖLTÉS

db
KOSÁRBA RAKOM


Leírás

VÁSZONKÉPET SAJÁT KEDVENC FOTÓDBÓL!

Ajándékot szeretnél szeretteidnek egy kedves családi képpel? Vagy a saját szobád dobnád fel egy jól sikerült fotóval? A vászonkép kiváló lehetőség erre! Tőlünk ezt megrendelheted többféle méretben. A nyomtatóval kiváló minőségű nyomatott készítünk a vászonra, melyet egy stabil fakeretre feszítünk.

Ha eldöntötted, hogy vászonképet szeretnél akkor már nincs más dolgod mint méretet választani, után kiválasztani, hogy eredeti színben vagy szépiába vagy fekete-fehérbe szeretnéd és utána FELTÖLTÉS, ha nem tudod milyen fájt tölts fel hozzá, akkor egy kis segítséget nyújtunk.

Milyen felbontású fotó szükséges egy adott méretű vászonképhez?

Erre pontos nincs szabály, hiszen a felbontás mellett fontos, hogy a fotó mennyire éles, milyen tiszta, milyen fényviszonyok között készült. Nagyjából az mondható, hogy legalább 2000pixel kell. Szintén nehéz lesz jó képet csinálni sötét vagy szemcsés fotóból.

Mobiltelefonnal készített fotókból vászonkép?

A mai mobiltelefonok kamerája elég jó minőségű fotót készítenek, így az esetek többségében tudunk belőle vászonképet készíteni.

Közösségi oldalakról letöltött fotókból vászonkép?

A különböző közösségi oldalak lekicsinyítik a képet, hogy minél kevesebb helyet foglaljon a rendszerükben. Emiatt a közösségi oldalakról (Facebook, Twitter, Instagram stb.) letöltött képekből nem lehet vászonképet készíteni.

Ha további segítségre lenne szükséged vedd fel velünk a kapcsolatot.

Esetleg, ha nem jó a fényképed minősége, vagy a méretarány nem megfelelő akkor a megrendelést követően felvesszük veled a kapcsolatot.

Feladási és gyártási időt: 1 héten belül vállaljuk

Az árak alanyi jogon adómentesek, azaz 0% értékű ÁFA-val állítjuk ki a számlát. A honlapon látható árak bruttó árak, amelyek megegyeznek a nettó árakkal.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!

Videó

A Gravo Design Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Gravo Design Csapata